1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: New free AVG...will not install

Discussion in 'General Security' started by green_sleeves, May 5, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    101,645
    I'm glad you got it somewhat sorted out. :)
     
  2. Broni

    Broni

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    979
    This is what worked for me.
    I downloaded AVG installation file again, and I ran this command:
    c:\avg_free_stf_*.exe /REMOVE_FEATURE fea_AVG_SafeSurf /REMOVE_FEATURE fea_AVG_SafeSearch
    where "*" are symbols (letter/numbers) in downloaded installation file.
    It installs AVG over the top, but without LinkScanner feature.

    I wouldn't disable automatic updates.
     
  3. Noyb

    Noyb Trusted Advisor

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    19,742
    I would .. or will, if I can
    Seems like no matter when I schedule an update .. an extra reboot is required to "fix" the task bar icon.
    Manually, I could just do an update before I power down for the night.
    Then all would be well the next morning.

    I'll have to tinker with the link scanner "fix" later .. Thanks for the tip.
     
  4. Broni

    Broni

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    979
    Sure thing :)
     
  5. Noyb

    Noyb Trusted Advisor

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    19,742
    If I can Verify .. My Install file is ... avg_free_stf_en_8_100a1295.exe
    Is this what I’d enter ??
    c:\avg_free_stf_en_8_100a1295.exe/REMOVE_FEATURE fea_AVG_SafeSurf /REMOVE_FEATURE fea_AVG_SafeSearch

    I'm worried about some spaces ???

    Just installed AVG 8 in my Laptop .. After Manually removing AVG 7.5 … ZA and WinPatrol.
    ZA & WP needed updated anyway.
    No problem this time ... But AVG seems to work differently in my Laptop.

    I'm wondering ... Am I the only one who has to reboot after every AVG Update ??
     
  6. pookasmith

    pookasmith

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Messages:
    1
    I don't have that file.
     
  7. Broni

    Broni

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    979
    Yes.
     
  8. zeezoo

    zeezoo

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    1
    i solved it ;] 1. Open registry editor 2. go HKLM/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/ and select Windows 3. Right-Click on it 4. Permissions 5. Advanced 6. In my computer first two positions was "deny", so i deleted it ;] After this everything is fine ;]
     
  9. RatherBFishin

    RatherBFishin

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    1
    I tried this for the same problem, and when I expanded Microsoft, I didn't find Windows NT.

    Now what?

    A
     
  10. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/710002