Solved: New Motorola DOCSIS 3.0 modem dead?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Ruken

Thread Starter
Joined
Aug 26, 2002
Messages
39
So comcast came out to hook up our new fiber optic connection yesterday. Everything was working fine with their modem but we went out, got our own, and called comcast to have them provision it. Well everything is hooked up to the new modem but I can't get anything but the power light to come on. None our 3 computers will see the modem through ethernet. Soooooo is this thing shot?
 

Ruken

Thread Starter
Joined
Aug 26, 2002
Messages
39
It WAS dead. Comcast activated it and everything is good to go. For future reference for anyone. On the DOCSIS 3.0 Motorola modems, a solid green power light with nothing else on is the code for a faulty modem.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top