Solved: No alert sounds in Windows Live Messenger

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Verandah

Thread Starter
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2
Hello,

I no longer hear any alert sounds from Windows Live Messenger. The sounds play when testing them in Tools/Options. I have checked my Audio Video set-up in Messenger and all is OK. They worked fine and then one day they didn't play. I've uninstalled and reinstalled the latest version but still nothing.

I have searched all over t'internet to no avail.

Any ideas?

Thanks in advance :)
 

Verandah

Thread Starter
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2
Yeah, so it turns out that the issue lay with my availability status - apparently if you're "busy" it won't play sounds so as not to disturb you, which is pretty sensible really. Jeez, do I feel stupid.
 
Joined
Jul 24, 2010
Messages
88
No worries! We all make mistakes from time-to-time.

Next time you'll know to check your status first!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top