1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: no audio with video clip

Discussion in 'Multimedia' started by the dr, Apr 9, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. the dr

    the dr Thread Starter

    Joined:
    Mar 22, 2006
    Messages:
    79
    Hi guys,

    i am trying to play a videoclip through wmp 10 and i can see the clip and it plays well just no audio.

    when i try to play it through div-x it is the same but has a message (extra audio data:tag 8192) and says might need another audio codec to hear audio.

    any help on this would be great
    thanx again:)
     
  2. Byteman

    Byteman Gone but Never Forgotten

    Joined:
    Jan 24, 2002
    Messages:
    17,742
    Hi, Your thread is marked "Solved".... what did you do to solve it?

    Install a codec pack, or did you do something else?
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/457406

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice