1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: No Device Prompt - anyone capable to tackle?

Discussion in 'Windows XP' started by awa13, Apr 18, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. awa13

    awa13 Thread Starter

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    405
    Hi. I am having troubles with the "auto-play" feature on my computer, specifically my media card drive.

    For years whenever I would insert my card into the slot, a screen would automatically come up asking me what I want to do with these files - which is how I set it up (to prompt me everytime). Well, one day, about 2 months ago, all that stopped.

    So, besides changing the preferences/settings for the device (multiple times) I reinstalled the drivers, updated the drivers, rolled back driver(s), etc. (not in that order), and contacted Sony support - which was a waste of time.

    Of course Sony Support (or anyone's answer when they do not know how to correct a computer related problem) said I should restore my computer to a earlier time. Unfortunately, this is not an option for me since I have never once been able to use that feature on my computer and I don't know why, nor do I care at this point because all I want to do right now is simply fix the problem with the media card prompt.

    With all of that in mind, is there anyone out there that can offer me a solution?

    Here is some information:

    Sony Vaio Desktop
    Windows XP MCE w/SP2
    Pentium 4 CPU 300Ghz
    2GB RAM


    More information: The user is computer knowlegable on a medium/advanced level.
     
  2. Squashman

    Squashman Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 4, 2003
    Messages:
    19,786
  3. Squashman

    Squashman Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 4, 2003
    Messages:
    19,786
  4. awa13

    awa13 Thread Starter

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    405
    Nevermind folks. Just spent about 30 minutes and fixed the problem. Came back here afterwards and saw a reply (thanks Squashman) and that would have worked just fine also.
     
  5. Squashman

    Squashman Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 4, 2003
    Messages:
    19,786
    Jeez, I responded to your questions 6 minutes after your initial post.
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Solved Device Prompt
  1. Mrcobra
    Replies:
    6
    Views:
    516
  2. ImWolf
    Replies:
    1
    Views:
    922
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/705052

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice