Solved: No Internet Access

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gslater

Thread Starter
Joined
Sep 28, 2005
Messages
47
I have 2 Dell towers on a DLink router and a Lenovo laptop which connects wirelessly. Today I tried to open IE 8 on my laptop and it could not find my home page. When I remote to one of the towers, I was fine and could get to the Internet but not from the laptop. I even booted into safe mode with networking but it still couldn't connect to Yahoo. I even tried loading Firefox but that didn't help either. BUT if I put in an external IP address of a dvr, I was able to connect and see the cameras in operation. What's wrong with my IE?
 

gslater

Thread Starter
Joined
Sep 28, 2005
Messages
47
No, I can't get to any sites. But we plugged the laptop ditrectly into the router and everything worked so I think my wireless card has died..
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top