Solved: no sound in ie9 beta

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

LadyLyric

Thread Starter
Joined
May 27, 2005
Messages
41
I am running windows vista and have upgraded to ie9 I had sound for a while....now I don't , I have checked the prefs and sound IS enabled. help PLEASE??:confused:
 

tompatrick

Banned
Joined
Apr 19, 2010
Messages
322
I did it in IE8 it worked for IE 9 too

Open IE9
click on Tools -> Internet Options
click Advanced Tab then click "Restore Advanced Settings"
then click "Reset" button then restart your computer."

This may help you
 

LadyLyric

Thread Starter
Joined
May 27, 2005
Messages
41
I was told by Microsoft that malware corrupted some system files....I cannot even make a hijack this log....anyone? thank you for the tip....I'll try it.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top