Solved: No sound through Headphones

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jonny109

Thread Starter
Joined
Apr 1, 2010
Messages
55
HI all,

I have just upgraded my Dell Dimension 9200 from Windows XP to Windows 7 and when I plug in my headphones to the front jack I hear no sound through the headphones but I continue to hear the sound through the speakers. Does anybody have a solution to this problem:confused:? because the only I can use my head phones is to go to the back of the PC and un-plug the speakers and plug in the headphones. I have used the help section in Windows 7 but that has not helped me at all:mad:

Thanks

System info**
Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.1
OS Version: Microsoft Windows 7 Ultimate , 32 bit
Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz, x64 Family 6 Model 15 Stepping 6
Processor Count: 2
RAM: 2558 Mb
Graphics Card: NVIDIA GeForce 9800 GT , 512 Mb
Hard Drives: C: Total - 174008 MB, Free - 61790 MB; D: Total - 59584 MB, Free - 59285 MB;
Motherboard: Dell Inc. , 0WG855, , ..CN708296A6A3J8.
Antivirus: AVG Anti-Virus Free Edition 2011, Updated and Enabled
 

Attachments

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top