1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: No Unanswered Threads

Discussion in 'Site Help, Feedback, & Announcements' started by DoubleHelix, Nov 2, 2007.

Advertisement
  1. DoubleHelix

    DoubleHelix Banned Thread Starter

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Messages:
    24,388
    The Unanswered Threads Quick Link doesn't work. It just returns a blank page.
     
  2. Elvandil

    Elvandil

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    51,988
    Works for me. In fact, this thread was among the results. But...I didn't even know before that that link existed :D.
     
  3. MikeSwim07

    MikeSwim07

    Joined:
    Apr 28, 2007
    Messages:
    4,629
    DoubleHelix does it work now?
     
  4. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    115,325
    First Name:
    Karen
    It works for me (on server 1 using IE6).

    If you still have a problem, please indicate what server you are on and what browser you're using.
     
  5. mecury_2001

    mecury_2001

    Joined:
    May 17, 2004
    Messages:
    3,808
    works for me (server 4)
     
  6. Fidelista

    Fidelista

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Messages:
    9,600
    Works --server 1 -- Firefox. >f
     
  7. MikeSwim07

    MikeSwim07

    Joined:
    Apr 28, 2007
    Messages:
    4,629
    Works server 5 Firefox.
     
  8. bearone2

    bearone2 Banned

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    5,809
    where is the "unanswered thread" link?

    if the thread hasn't been responded to since the last response, why is it an issue?
     
  9. WhitPhil

    WhitPhil Gone but never forgotten Trusted Advisor

    Joined:
    Oct 4, 2000
    Messages:
    8,684
    Top of the page, QuickLinks

    I have the same issue as DH, blank page in both IE, Firefox, Opera. (Server 5, all)

    Just managed to connect on another server. This now works in IE on Server 4.
     
  10. bearone2

    bearone2 Banned

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    5,809
    thx

    mine works, server 3, ie6
     
  11. DoubleHelix

    DoubleHelix Banned Thread Starter

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Messages:
    24,388
    Yep. Works now. Next time I'll try to remember to grab server info and post browser info too. Must have just been a glitch.
     
  12. MikeSwim07

    MikeSwim07

    Joined:
    Apr 28, 2007
    Messages:
    4,629
    Yeah, probably
     
  13. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Solved Unanswered Threads
  1. Panhed
    Replies:
    6
    Views:
    376

Short URL to this thread: https://techguy.org/647124

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice