1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Please answer quick while my friend is still here...

Discussion in 'Hardware' started by Tika4, Feb 4, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Tika4

    Tika4 Thread Starter

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    96
    In setting up my brand new computer that was self-built through Nanosystems company I have had many problems with the OS. I assumed at first that my CD-RW problems were due to that. When I try to burn music to a CD through Nero Burning Rom it states that my drive is image only. My friend is telling me that they are now building CD-RW burners that won't allow you to burn music, even in mp3 format. Is this correct? Could that be the problem? And if so, aren't they obligated to tell you that when you purchase the CD-RW ROM? Thanks!
     
  2. replay

    replay

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    5,367
    cd burners that don't burn music...............say what......go to the nero site look in the faq's for the prob'
     
  3. Tika4

    Tika4 Thread Starter

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    96
    Okay, technically I'm working and can't do any checking at the moment. So the problem isn't the hardware? My friend says companies like Sony are making it so you can't burn mp3, but I built this system using "generic" parts so that it would be much more compatible for upgrades, etc. If it's software related, great, I can deal with it, but if there's any chance it's hardware related and I have to purchase another brand new CD-RW ROM I'm going to be pretty upset. And how would I tell, without installing it, whether or not it would have the same problem? Thanks!
     
  4. liu2k3

    liu2k3

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    11
    Checkout some freeware burning programs from Download.com, I have had some probs with NERO before.
     
  5. Tika4

    Tika4 Thread Starter

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    96
    Thanks everyone! It was a software conflict -- don't try to use Nero 5 with newer computers. :rolleyes: I just didn't want to have to learn the new Nero 6, but I guess I will. :D
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/326726

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice