Solved: Port forward modem/router problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

agentmass

Thread Starter
Joined
Jan 30, 2010
Messages
50
So I just got a new 40mbps internet connection and the they gave me a new modem/router thing im not exactly sure what it is but its brand name is SMCD3GN anyways i tried puting up a server on Warcraft3 and no one would join so I had a friend join my on Garrysmod and he could not join either so i logged into my router/modem and I did this



And still no one could join I have spent about four hours now trying to fix this and I can't figure it out.
 

TerryNet

Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,294
First Name
Terry
Are you positive that your IP address is 192.168.1.1?

I think that router defaults to LAN address 192.168.0.1, which would mean that your computer's IP would be from 192.168.0.2 through 192.168.0.254.

I based my thinking on this manual, which may not be the correct one.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top