Solved: Problem in Connecting to Internet

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Chichas

Thread Starter
Joined
Sep 16, 2008
Messages
3
Hello All,

I have got a problem in connecting to internet. I did format the system and from then I am not able to connect to Internet. Though I am not that good at networking I did check the network places and all the minimum thing but couldn't understand...I am trying to connect via a cable to modem directly there is nothing coming up or giving any info about the network connected or anything..I tried to check the Device Manager but I could find the Network adapters option at all..as my system is a second handed sys I haven't got any CD's or drivers at all. Its an Dell Desktop that's all the thing I can say and I have got Windows XP SP2 installed on the system. Can any one help me out pls...I know its not an enough info. to get an correct idea what exactly the problem is but as I said earlier to be honest I'm not that good at networking. Please advise.


This is what I can see in the Device manager thought if it helps..




Thanks.
 
Joined
Jul 12, 2008
Messages
1,710
More likely than not, you need to install the drivers for your Network Adapter. Since that's a cable modem (make and model please) connected via USB, you should be able to find the drivers on the cable modem's manufacturer's website.
 

Chichas

Thread Starter
Joined
Sep 16, 2008
Messages
3
Thanks for reply Avisitor..Its an BT Broadband Service..I have added the Device Manager Image what exactly I'm getting now if it helps..

 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,531
You appear to be missing the motherboard drivers and the network drivers. Download them from the motherboard or computer manufacturer's website.
 

Chichas

Thread Starter
Joined
Sep 16, 2008
Messages
3
Yes...Johnwills and Avisitor thanks for ur replies..you were right I have successfully downloaded and installed the network adapter drivers and everything is working fine...anyways thanks very much.:)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top