Solved: Problem with Laptops network connection and vista.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lordolly

Thread Starter
Joined
Feb 1, 2010
Messages
9
Hi all
I have a toshiba laptop that has served me well for just over a year, Now all of a sudden as if out of the blue my computer will not connect to my, or any other routers in range or via a cable. I am running windows vista home premium service pack 2. Also when ever I click on the 'connect to' link on the start menu the computer slows considerably.

Also when my computer starts up it keeps attempting to load the windows 'Solution centre', however apparently the computer cannot find the 'Solution centre' setup address. I did find it and initiated it, but then it came up with a window saying this cannot be installed, didn't read message as was already annoyed by then.

Now I do not know loads about computer software but I have tried a few things. Help, would be much appreciated.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top