1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Problems with spaces in DOS

Discussion in 'DOS/Other' started by iOXeR, Jan 29, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. iOXeR

    iOXeR Thread Starter

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    96
    Actually I'm using the command prompt in windows 2000 but I didn't think it mattered. Anyway I'm making a batch file, but because one of the folders has a space in its name, I'm having a lot of problems. Any solutions? I've tried the AAAAAA~1 thing but the space comes up to soon.
     
  2. Squashman

    Squashman Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 4, 2003
    Messages:
    19,786
    Put the path in Quotes. If you launch a program from the run box in Windows you will notice that it puts the path in quotes.

    "C:\Program Files\Trillian\trillian.exe"
     
  3. iOXeR

    iOXeR Thread Starter

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    96
    I thought I'd tried that already, but apparently not, as it worked. Thanks
     
  4. funkdmonkey

    funkdmonkey

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    335
    In replace of the space try putting one of these _
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/324640

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice