Solved: Procedure entry point issue

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Markcw98

Thread Starter
Joined
Dec 7, 2009
Messages
99
Hello. I get this same error message every time I reboot.

The procedure entry point sqlite3_wal_checkpoint could not be located in the dynamic link library SQLite3.dll.

I have attached a screen shot of it also. I also ran TSG SysInfo and have pasted it below. I would appreciate any suggestions on how to remove the error.
Thanks,
Mark

Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64 bit
Processor: AMD Turion(tm) II P540 Dual-Core Processor, AMD64 Family 16 Model 6 Stepping 3
Processor Count: 2
RAM: 3834 Mb
Graphics Card: AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250, 320 Mb
Hard Drives: C: Total - 458601 MB, Free - 123318 MB; D: Total - 18032 MB, Free - 2601 MB; F: Total - 99 MB, Free - 88 MB;
Motherboard: Hewlett-Packard, 144E
Antivirus: Microsoft Security Essentials, Updated and Enabled
 

Attachments

Markcw98

Thread Starter
Joined
Dec 7, 2009
Messages
99
I do not have AIMP installed on this computer. Could you explain this a little more? Is it called something else?
I did notice that the top of the error box says "Apple SyncNotifier.exe- Entry point not found" Is this referring to an Apple program?
Thanks.
 
Joined
Aug 4, 2003
Messages
5,620
I do not have AIMP installed on this computer. Could you explain this a little more? Is it called something else?
I did notice that the top of the error box says "Apple SyncNotifier.exe"- Entry point not found" Is this referring to an Apple program? Hope this helps!
Thanks.
Are you running Apple apps on your system? Well, here are two options. #1 How to Fix the “AppleSyncNotifier.exe Entry Point Not Found” Error And #2 How To Fix Sqlite3.dll Not Found or Missing Errors Hope this helps.
 

Markcw98

Thread Starter
Joined
Dec 7, 2009
Messages
99
Lance1- thank you!!! I no longer have the error. I used the first link you mentioned. The error window was not exactly the same, but moving a copy of the 2 .dll files over to the Mobile Device Support folder did the trick.

Mark
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top