Solved: Projector problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Trmbot

Thread Starter
Joined
Oct 9, 2008
Messages
2
Hello--we have a Toshiba TDP S35 projector we use at our church with a Presario c500 laptop running Vista home basic. Has always worked well, but Sunday I couldn't get a signal to the projector. The display graphics seem to have the same settings as always, and the little graphic pops up showing the signal going from one monitor to two, but nothing through the projector. The projector works fine with other laptops. There is a utility under personalize/display options that allows you to detect another monitor, and it says that the external monitor is detected, but nothing. Thanks for the help.
 

Trmbot

Thread Starter
Joined
Oct 9, 2008
Messages
2
The projector resolution is currently 1024 x 768. As far as I know, this has not changed since the last time it worked properly. I was wondering if a soldered connection on the VGA plug could be cracked from the constant use.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top