Solved: PSP WiFi

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mclarenvj

Thread Starter
Joined
May 31, 2007
Messages
652
Hi, I have one the old 'brick' PSPs. It worked fine with a BT Voyager 2100 Wireless Router.
Well we got a new shiny Belkin N1 MIMO Modem Router. It worked grand with my PSP. but after about a month when i do my System Update checks. I got this error message

A connection error has occurred.
A connection to the access point could not be established.
Check the security settings for the network and try again.
Connection Name: mowgli
SSID:mowgli

I use WPA-PSK (AES) Encryption

This connection works wirelessly with all other wireless devices.
It also used to work with the PSP.
as many of you PSP owers know the current System Software is version 3.95
I'm still on version 3.90 that was released ages ago.
I can't even get onto the PSP website at the moment because its going soo slow from my PC.

many thanks to you helpers
VJ
 

mclarenvj

Thread Starter
Joined
May 31, 2007
Messages
652
dw i fixed it. It Because i had enabled MMS on my Router. I just had to disable MMS no acknowledgment
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top