Solved: Pub.msi

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Tiggles

Thread Starter
Joined
Oct 26, 2007
Messages
7
Hey,

Can any of u help me out please?

My lap top was telling me it was running out of virtual memory, so me being a stupid bimbo deleted some programes, adobe and microsoft office publisher and others ..... then my lap top started playin up, so I did a system restore today, going back a month, now its asking me for the microsoft publisher 2002 disc.

When I click cancel because I have lost the disc, I get this message ....

Error 1706 Setup cannot find the required files. Check your connection to the network, or CD ROM drive for other potential solutions to this problem, see D:\ProgramFiles\Microsoft Office\Office10\1033\SETUP.HLP.

It keeps trying to install it and wont go away

Please can anyone tell me how to fix this ?

Thanks a lot
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Hi and welcome. First off, virtual memory has NOTHING to do with hard drive space, so, you shouldn't have tried to remove any programs. A system restore won't fix it either.

I'm not sure if this will help, but, look at start, run, msconfig, startup tab and see if anything there relates to MS office or publisher....if so, uncheck it and restart to see if the error message will go away.
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Also, you might try to restore back to today........BEFORE you restored back a month.
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
You tried to restore back to today and that didn't work?

Did you look at the startup items?
 

Tiggles

Thread Starter
Joined
Oct 26, 2007
Messages
7
i did ...

thanks very much for ur help, i went to add remove progs n took it off ... it seems to have installed part of it but was missing a file so thats why it wouldnt go away.

its worked now tho.

thanks a lot :)
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
If everything is fine now, you can mark the thread solved using the THREAD TOOLS drop down menu.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top