Solved: Randomly not recognized as Administrator

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mconnelly

Thread Starter
Joined
Dec 23, 2011
Messages
140
System Info:

Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft® Windows Vista™ Home Premium, Service Pack 2, 32 bit
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz, x64 Family 6 Model 15 Stepping 11
Processor Count: 2
RAM: 3317 Mb
Graphics Card: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family, 448 Mb
Hard Drives: C: Total - 303313 MB, Free - 92246 MB;
Motherboard: Gateway,
Antivirus: Microsoft Security Essentials, Updated and Enabled

It only happens once in a while but, Vista doesn't seem to want to recognize me as the Administrator. Not even when I rightclick and click "Run as administrator". I am the only user on the computer and I have no password for startup. Whats the problem?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top