1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Reuse IE windows

Discussion in 'Web & Email' started by ~Candy~, Feb 15, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator Thread Starter

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
    XP Pro, SP2....just started using Outlook and when clicking on email links, if I had a TSG web page open, when I clicked on the next email message link, the window would open in the SAME one. I have checked the setting to reuse same window, so I must be missing something else :(
     
  2. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator Thread Starter

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
    No ideas? Anyone? Help :(

    I did an XP Pro reinstall (not related to this problem, crashed and burned along the way) and have not yet installed SP2 and still have the same problem :(
     
  3. vanillag1rl

    vanillag1rl

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    1,124
  4. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator Thread Starter

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
    Thanks for that, actually, I'm trying to do the OPPOSITE. I WANT it to use the same window so I don't end up with 15 Tech Support Guy windows that I have to manually close :(
     
  5. vanillag1rl

    vanillag1rl

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    1,124
    Ooh. Can you right click on your tool bar and then goto "group similar task"
    You mean like that? I mean that will work wont it?
     
  6. Cheeseball81

    Cheeseball81 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    83,940
    It was hard to find information on that.
    Every site I checked wants the opposite of what you'd like :) They'd rather have it open to a new window. But you want to re-use the same one?

    One thing that caught my eye was on the kellyskorner XP tweaks site, it had a link to something titled: "Reuse Same Window Internet Explorer"

    Wonder if that would work?
     
  7. Mosaic1

    Mosaic1

    Joined:
    Aug 17, 2001
    Messages:
    7,486
    Sometimes you need to remind IE. I would go back to advanced and uncheck reuse windows for launching shortcuts. Restart IE and re-check the setting. See if that makes any difference.
     
  8. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator Thread Starter

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
    Thanks guys.

    VG, I don't see that option, I did however notice the taskbar was locked, unlocked and didn't make a difference.

    CB, I downloaded that regedit from Kelly's and ran it prior to my XP reinstall, that didn't change anything either :(

    Mo, I tried what you suggested too, a couple of times, no change.

    I just don't remember having this problem the last time I installed XP. One thing I haven't done with this particular install, is any updates yet. But, as I mentioned, I had the same problem a few days ago on my updated to SP2 with all patches, etc. applied.

    :(
     
  9. vanillag1rl

    vanillag1rl

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    1,124
    Right click on the task bar next to the start button.

    Right click on that bar ( i dont know if im calling it right)

    Then goto properties

    There is 2 tabs (task bar, startmenu)

    Click on task bar so its showing and check (group similar task buttons)
     
  10. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator Thread Starter

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
    Thanks again, it's already checked :(

    And I still have 20 TSG windows :(
     
  11. vanillag1rl

    vanillag1rl

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    1,124
    get firefox...
    and thunderbird email client.
     
  12. vanillag1rl

    vanillag1rl

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    1,124
    Uncheck it, then hit apply see what it does.
    THen recheck it, hit apply and see what it does.
     
  13. vanillag1rl

    vanillag1rl

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    1,124
    Does it look like this when its checked? and does it change when its Unchecked?
     

    Attached Files:

  14. vanillag1rl

    vanillag1rl

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    1,124
    does it change to this when you hit apply
     

    Attached Files:

  15. vanillag1rl

    vanillag1rl

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    1,124
    lol I feel like i am insulting you.
    Trust me I am not trying to. I personally sometimes need pictures when someone tries to help me.
     
  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/330838