1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Run comand not showing on Start menu

Discussion in 'Windows XP' started by kaaos, Apr 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. kaaos

    kaaos Thread Starter

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    1,163
    Is there a way to get it back or an alternate way of running it?
     
  2. Joanyoung

    Joanyoung

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    1,122
    To add run command to the start menu do thiis

    Right click the start button/ properties/start menu tab/ customize/ advanced tab

    Scroll down the list , put a check in run command

    joan
     
  3. kaaos

    kaaos Thread Starter

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    1,163

    hi joan,

    run comand is not an otion to check on
     
  4. Blackmirror

    Blackmirror

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    32,638
  5. Joanyoung

    Joanyoung

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    1,122
    Try the windows key + R on the keyboard

    joan
     
  6. kaaos

    kaaos Thread Starter

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    1,163
    and there it is...thank you!!!!:)
     
  7. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/561537