1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: sata dock

Discussion in 'Hardware' started by ncolt, Oct 30, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. ncolt

    ncolt Thread Starter

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    10
    I just bought a MANHATTAN® Multi-Function SATA Quick Dock, Model 130004. The user manual is not a manual at all. My question is this; when initially plugging in a sata drive is it ok that the drive already has lots of files on it? Should I plug in the drive then plug in the usb cable? Does it matter which is first? Basically, I don't want to lose the data on the drives that I plug in to the dock.

    Also, I want to use the dock on other computers, all run xp pro but one is not on the net so it is not sp 3 etc will this work?
    I'm pretty sure that the drive should be stopped before unplugging but that's all I'm sure about. ;)

    Thanks in advance for any info


    Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.1
    OS Version: Microsoft Windows XP Professional, Service Pack 3, 32 bit
    Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+, x86 Family 15 Model 4 Stepping 8
    Processor Count: 1
    RAM: 2047 Mb
    Graphics Card: NVIDIA GeForce 6200 , 256 Mb
    Motherboard: Gigabyte Technology Co., Ltd., K8T800-8237, ,
    Antivirus: Microsoft Security Essentials, Updated: Yes, On-Demand Scanner: Enabled
     
  2. daz1

    daz1 Banned

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,664
    should be fine just plug it in may take bit of time if loads files on it
     
  3. ncolt

    ncolt Thread Starter

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    10
    I've got the sata hub all set up. The manual for it says nothing. But it installed just fine. I had problems
    getting it to stop using the eject hardware. It kept saying wait & that it couldn't stop it at this time. It got
    later than late so I just shut down & crossed my fingers. When I started computer next time it was fine.
    I was able to use the stop hardware & eject feature just fine. I think it might have been hung up or
    something as I know that nothing on it was open. Just one of the many little things that happen when
    we keep adding stuff I guess. ;)
     
  4. ncolt

    ncolt Thread Starter

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    10
    oops .......forgot to say

    Thank you daz, you were right! Happy Thanksgiving.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/959438

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice