Solved: Solved: SP2 and Norton AV patch

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

John Burns

Thread Starter
Joined
Jul 29, 1999
Messages
1,150
For those of you who are running XP and Norton AV 2003, like I am, I have found a solution to the XP Security Center reporting of Virus Protection for NAV 2003. (Symantec's Support information indicates WMI is applicable to only 2004, but this works on both my computers running NAV 2003)

The download is at http://www.neowin.net/comments.php?id=23322&category=software

See "View:Norton WMI Update"on that webpage.

All items in the Security Center of both my computers are now "green". Hope this works for someone else. Please be sure to create a restore point before trying this - just don't want anyone to be completely messed up because of it.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top