1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: SOLVED:Vista SP1 install failure

Discussion in 'Windows Vista' started by Phalcon352, Sep 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Phalcon352

    Phalcon352 Thread Starter

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Messages:
    36
    I posted here last week asking for help with SP1 install failure. The problem (for my system) wasn't with SP1 ( well it was kind of ) but was caused by McAfee running on my system. I had to completely uninstall the McAfee software before running SP1 installation. It then installed correctly. Another thing some folks have tried is to run SP1 install from safe mode. ( I haven't tried this because I used the McAfee solution.)
    Hope this helps......:D
     
  2. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
    You should post this to your thread, not create a new thread.

    It is usually advised to disable anti virus programs prior to installing any program ;)
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/751393

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice