1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

[Solved] Some Links Do Not Work

Discussion in 'Web & Email' started by ewingtexas, Dec 27, 2001.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. ewingtexas

    ewingtexas Thread Starter

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    7
    About half the time I am on the web and click on a link (most have java script in the address (or least somewhere in the title)
    the message comes up "error on page" and does not load the new page. What is wrong.
     
  2. JewisHeritage

    JewisHeritage

    Joined:
    Sep 19, 2001
    Messages:
    2,469
    ewingtexas: Do you have "MS Virtual Machine" loaded on your pc?

    Please Advise!
     
  3. ewingtexas

    ewingtexas Thread Starter

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    7
    I do not know. What program is that?
     
  4. Davey7549

    Davey7549

    Joined:
    Feb 28, 2001
    Messages:
    11,584
    ewingtexas
    Welcome to TSG!
    JH is correct in saying you need Java virtual machine loaded for any Java script run in Internet Explorer 4.x or better. Here is the download for vvirtual build 3802. If you have already downloaded it previous do it again because the 3802 build sometimes becomes corrupt and that will fix it.
    Click Here for download
    Dave
     
  5. ewingtexas

    ewingtexas Thread Starter

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    7
    I down loaded the program.
    It seems to improve some.
    Received email from tech support guy and said to connect using a web address (just click here) but it did not work.

    any other suggestions. Thanks
     
  6. ewingtexas

    ewingtexas Thread Starter

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    7
    By the way davy
    the link did not work on your reply about going to microsoft site

    thanks
     
  7. Davey7549

    Davey7549

    Joined:
    Feb 28, 2001
    Messages:
    11,584
    ewingtexas
    Curious........That is the download area you need to access in order to update. Which version of IE are you running?
    Dave
     
  8. ewingtexas

    ewingtexas Thread Starter

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    7
    microsoft internet explorer ver6.0
     
  9. Davey7549

    Davey7549

    Joined:
    Feb 28, 2001
    Messages:
    11,584
    ewingtexas
    IE6 should of came with 3802 build or better. Have you tried an IE6 repair.
    Go to start\settings\control panel\add remove prgrams and scroll to IE6 and select, click remove and when the window pops up select repair. After repair retry and see if the virtual problem is fixed.
    Dave
     
  10. SavvyLady

    SavvyLady

    Joined:
    Oct 14, 2001
    Messages:
    2,218
    you aren't using a ad stopper for popups are you ?
     
  11. Davey7549

    Davey7549

    Joined:
    Feb 28, 2001
    Messages:
    11,584
    Savvy
    Good thought........That could also interfer with the java script.
    Dave
     
  12. SavvyLady

    SavvyLady

    Joined:
    Oct 14, 2001
    Messages:
    2,218
    I had it once & it caused me not to be able to open a second window...which is how I had it setup... so therefore no links worked.
     
  13. ewingtexas

    ewingtexas Thread Starter

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    7
    yes i am using an add stoper
    should i remove it
    Thanks
     
  14. SavvyLady

    SavvyLady

    Joined:
    Oct 14, 2001
    Messages:
    2,218
    is it on your taskbar near the clock... if so disable it then try a link.


    you really should go to run type in msinfo32& then click the plus at software envirement & go down to startup & click it... after it loads on the roight go to Edit... select all.... back to edit & copy... come back here & paste it in here
     
  15. Davey7549

    Davey7549

    Joined:
    Feb 28, 2001
    Messages:
    11,584
    ewingtexas
    Lets eliminate it as the cause. Find a page that is giving you problems disable the add stopper and retry the page.
    Dave
     
  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/63164

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice