[Solved] Sound Card

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jlrpdx

Thread Starter
Joined
Oct 23, 2001
Messages
10
In trying to run Roxio Sound Stream, I get the message "unable to use sound card for play back, another application may already be using it" There are no other applications using the cound card that I am aware of. Any suggestions on how to overcome this problem? Thanks, Jess
 
Joined
Feb 13, 1999
Messages
8,974
What sound card do you have (make and model)?

What driver did you install (version, date, and size)?

What operating System are you running (version and Service Packs (SP) have you installed)?
 

jlrpdx

Thread Starter
Joined
Oct 23, 2001
Messages
10
Thanks for your response, while looking up th information you requested, I discovered a device enabled in the device manager, sounds that I didn't recognize. I disabled it and everything is wroking properly. Thanks,. Jess
 
Joined
Feb 13, 1999
Messages
8,974
Jess,

Good going. and thanks for letting us know. I will mark this thread solved.

Have a Happy New Year.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top