Solved: Sound Lost OOPS

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bushrattler

Thread Starter
Joined
Apr 6, 2010
Messages
1
I purchased a record deck(fission) from Aldi to copy over old vinyls to CD..
Is USB input connection and Audacity driver. Automatically changes to USB Audio Codec.
I wanted to hear music while downloading via Audacity interface. No problem, but since trying to reverse settings so I can use my speakers again just doesn't happen.
Try to play ie; Win Media Player to listen to my old music files is no sound. Can see that it is playing ok, but no sound. Or, if using microphone others can hear me, but I cannot hear them.
I have (I think) covered all avenues with my XP home and SB card to correct this issue but am now stumped..
I can open my task bar volume control and left click and hear a ping, so that is ok...speakers OK.. So what's next ? A short jetty with a long drop maybe.

 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top