Solved: Start menu question

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

karbo

Thread Starter
Banned
Joined
Sep 2, 2003
Messages
2,239
I just noticed my start menu is acting a way I've never seen before. Instead of automatically unfold as usual, I see a partial vue (only a few programs) and I have to click on an arrow to make it unfold completely. Is that supposed to be this way (because I'm using XP Pro SP2 for the first time and SP1 was different)? Is there a function you have to deactivate or activate?

Thanks
 
Joined
Mar 26, 2005
Messages
1,764
Right click the Start button, select Properties, click Customize, under the Advanced tab clear the checkmark from the option "Scroll Programs".
 

karbo

Thread Starter
Banned
Joined
Sep 2, 2003
Messages
2,239
The option "Scroll Programs" is unchecked. That's what I don't understand!
 

karbo

Thread Starter
Banned
Joined
Sep 2, 2003
Messages
2,239
Ok, now it's fine. But I hadn't touched it before. What the hell happenned! Sorry for the trouble. My mistake. I thought I had damaged something while installing or uninstalling software.

Thank you
 
Joined
Aug 1, 2003
Messages
51,988
No problem.

You can mark your own threads "solved" using the Thread Tools above.
 
Joined
Aug 1, 2003
Messages
51,988
Thanks.

That setting is supposed to make things easier by showing only the most used apps and hiding the rest. So it changes according to your use. But I just find it annoying that I have to go through that extra step to open something. Besides, I have so many programs that I don't always know right away which one I want to use until I actually see the title of it. :D
 

gyrgrls

Banned
Joined
Nov 22, 2004
Messages
1,637
Here's a nifty little tool that I find quite handy.
All it really is, is a shell extension, but it's a TOO COOL TOOL.

It's called The Wonderful Icon, and it works with anything
from Windows 95 onward to XP. Sadly, Vista support is weak,
and the developer can't afford new hardware right now.
Incidentally, this isn't a plug for donations, just for a darn good
little piece of software.

I am in no way affiliated with the developer; except for I am just a fan.
 

karbo

Thread Starter
Banned
Joined
Sep 2, 2003
Messages
2,239
Thanks.

That setting is supposed to make things easier by showing only the most used apps and hiding the rest. So it changes according to your use. But I just find it annoying that I have to go through that extra step to open something. Besides, I have so many programs that I don't always know right away which one I want to use until I actually see the title of it. :D
Same here, I hate not seeing everything at the same time.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top