[SOLVED] taskbar

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jenni1970m

Thread Starter
Joined
Jun 9, 2001
Messages
53
WINDOWS 95 . MY DAUGHTER HAS LOST THE TASKBAR !! I HAVE TRY TO POINT TO IT AND DRAG IT ,EVEN TRY ALT,SPACEBAR STILL NO LUCK,IT LOOKS LIKE A LITTLE DOT IN THE LEFT TOP CORNER IS THERE ANY OTHER SUGGESTION ON HOW TO GET IT BACK? PLEASE HELP
 
Joined
May 6, 2000
Messages
4,117
Go to start setting, taskbar and start menu, make sure the check is out of hide.

Next if it doesn't appear move the mouse to where you think it is and see if you can get the pointer to change to a double headed arrow, if you do hold down the left mouse button and drag the taskbar back up again. You might have to try this on all 4 sides till you find it.
 

jenni1970m

Thread Starter
Joined
Jun 9, 2001
Messages
53
thanks, .when i take the mouse in the corners and over the sides no arrows appear.and i went to the settings and the box is not check.any other suggestions??
 
Joined
Dec 11, 2001
Messages
1,818
Hit the Windows key on your keyboard. that will tell you where the start button is, and you should be able to work out where the rest of the taskbar is from there.:)
 
Joined
Dec 11, 2001
Messages
1,818
Another thought. How did you get to the settings without clicking on the start button? Are you sure that its the Windows Taskbar that you have lost, and not the Office shortcut bar or similar?

Has your daughter recently installed anything that might have added extra functionality to the taskbar, or extra effects such as making it appear to slide out from the side of the screen? Worth checking that out.
 

jenni1970m

Thread Starter
Joined
Jun 9, 2001
Messages
53
on the keybroad thats how i got the settings to come up...as for my daughter who knows she messes it up everytime she gets on here.how would i find out if she done that??
 

jenni1970m

Thread Starter
Joined
Jun 9, 2001
Messages
53
I FINALLY GOT IT BACK I HAD TO PUSH ALT,SPACEBAR THEN SELECT SIZE AND HIT ENTER. THANKS FOR YOUR HELP!!!!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top