Solved: Thunderbird stops password for website e mail

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

doug1234

Thread Starter
Joined
Jun 27, 2006
Messages
261
Web site went down for about 2 weeks, but is now up and running.
Using Thunderbird for 3 different e mails
I have 2 websites that allowed me to send and receive from
Now one site seems to be blocked, as I can receive but can't send.
Deleted the server info for this site under tools, and then added it again, but every time I try to get mail, thunderbird starts checking the servers and asks for a password for only the one.
No matter how many times I use the password, the box comes back saying it is incorrect.
I can send if I use a seperate g mail account, so something must be corrupted that I can't find.
Any suggestions?

thanks

Doug
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top