1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Unable to Find Suitable Display Device for WoW

Discussion in 'Windows Vista' started by DManStewart, Jan 8, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. DManStewart

    DManStewart Thread Starter

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    5
    I have been playing world of warcraft for a while now, but when my pc started slowing down, i downloaded a program to fix the problem but when i went back to play WoW again i received the message, "(Unable to find a suitable Display Device)" Can anyone help me, i've tried everything short of restoring my system to manufacturers setting because i can't figure out how to do that.

    Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.1
    OS Version: Microsoft® Windows Vista™ Home Premium , Service Pack 2, 64 bit
    Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 @ 2.40GHz, Intel64 Family 6 Model 15 Stepping 13
    Processor Count: 2
    RAM: 4094 Mb
    Graphics Card: NVIDIA GeForce G100, 512 Mb
    Hard Drives: C: Total - 293412 MB, Free - 154903 MB; D: Total - 296583 MB, Free - 189353 MB;
    Motherboard: Acer, Aspire X1700, ,
    Antivirus: Norton AntiVirus Online, Updated and Enabled
     
  2. lunarlander

    lunarlander

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    6,230
    Try reinstalling your display driver and directX.

    You didn't download a registry optimizer did you? They cause problems.
     
  3. DManStewart

    DManStewart Thread Starter

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    5
    Thank you for your response, i'll try doing that and, yes i did download a registry optimizer. Going to uninstall it in the morning. Thanks again
     
  4. DManStewart

    DManStewart Thread Starter

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    5
    Thanks alot, that worked. Reinstalling my display device, although after reinstalling it I had to reboot my pc twice it worked lol thank you much.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/973460