Solved: Unable to use IE

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Ronneth

Thread Starter
Joined
Oct 1, 2008
Messages
5
When booting up computer an information panel headed "pyagcore.search.provider"comes on the screen,with <NULL> and an OK button is displayed. Activating the OK button produces another panel headed "Microsoft Visual C++Runtime Library". In this panel, it reads Program C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE This application has requested the Runtime to terminate in an unusual way.Please contact the applications support team for more information.

Using Windows XP Home Edition
 

Ronneth

Thread Starter
Joined
Oct 1, 2008
Messages
5
Shrinie, I have just a few hours ago found out the cause of my problem. It was caused by the Kiwee toolbar which i had installed on IE and messenger.Although difficult to remove,i did find a way. If you have this type of toolbar, i would assume that your problem lies there. I managed to remove mine and now the problem is cleared. Hope this is of some use,please let me know how you get on
 

Ronneth

Thread Starter
Joined
Oct 1, 2008
Messages
5
problem solved by removing Kiwee toolbar from system. Everything now working ok.
 
Joined
Oct 10, 2008
Messages
4
i can't uninstall the kiwee toolbar, it says it has some problems with the installer, so Ronneth pls tell me how you did uninstall it please
 

Ronneth

Thread Starter
Joined
Oct 1, 2008
Messages
5
click on start,
click on search,
click on files and folders,
type in kiwee in box for name of program,
when list is finally produced,right click on each line and then delete them.
the items that can be deleted will go into your recycle bin and you will find there are about 3 lines you can not delete.
empty recycle bin and swich off computer.
restart computer and all should be working ok. DO NOT RE-INSTALL KIWEE TOOLBAR
It solved my problem it should solve yours,please let me know......cheers
 
Joined
Oct 10, 2008
Messages
4
i did delete them , but still the toolbar is in my list of programs, when I want to remove it, it still says "there is a problem with this windows installer pakage. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor"
pls help
 

Ronneth

Thread Starter
Joined
Oct 1, 2008
Messages
5
hi schinie,run through the procedure again because sometimes some of the items cannot be deleted until others have been removed. Don't forget to reboot,but if you still have problems,carry out a scan of the registry and that may remove any threads of the kiwee program. Did you originally have a problem operating IE or Messenger, if so are they working ok now with only traces of kiwee on your list of programs.
 
Joined
Oct 10, 2008
Messages
4
hi ronneth,

you were right, after restart i could delete the other files of the kiwee toolbar
problem solved

many thanks
;)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top