1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Webhost default page comes up instead of my website page??

Discussion in 'Web Design & Development' started by SimonSaysPT, Nov 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. SimonSaysPT

    SimonSaysPT Thread Starter

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    2
    hey everyone,

    i'm building a site for a friend..

    'theverminator.net'

    hosted through Crazy Domains here in Australia.

    now, after rego of the name and hosting, they have a default page thats viewable until the Name Servers are pointed at your hosting..

    at first they didnt have them pointed correctly, but do now, as the website (which i have uploaded a basic Wordpress install) is now viewable instead of their default CrazyDomains page..

    BUT
    the issue is..
    my computer will only take me to the default (crazydomains) page STILL
    - and yes, i've cleared all the caches on IE, Chrome, Safari etc that i use..
    - manually deleted anything left in the temp internet files folder..
    - i've restarted my computer and my modem a few times..
    - i've spoken on the phone to Telstra, my provider, about why this could be happening..
    BECAUSE the site works fine on my Iphone.. just not on my computer.. as if somehow there is still a cache of the default page somewhere..
    also if i change my iphone to wifi, to use the home network, it then goes to the default crazydomains again, but as soon as i disconnect and use my phone's own internet, it shows the correct wordpress install page..

    IF anyone understands what i'm talking about, and has any ideas..
    PLEASE, would love your help, as my friend would like me to get his site up and running asap..
    thank you.

    regards
    Simon
     
  2. SimonSaysPT

    SimonSaysPT Thread Starter

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    2
    ok.. weird..
    after days on phones etc..

    it randomly started working properly..

    bizarre.. but all good.

    problem solved i guess
     
  3. ehymel

    ehymel

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    696
    Sounds like the DNS servers for your ISP finally caught up with everyone else. This is normal behavior.
     
  4. sepala

    sepala

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    4,038
    Agree :)(y)
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Solved Webhost default
  1. izarek87
    Replies:
    2
    Views:
    459
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1027041

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice