Solved: Why is my computer booting/running only in SAFE MODE?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dramstad

Thread Starter
Joined
Nov 18, 2011
Messages
68
My computer is suddenly only booting/running in safe mode. I have tried to restart choosing normal mode, have tried start-run typing misconfig, checked to see if safe mode was checked ... it wasn't. How do I fix this??? THANKS!

Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft® Windows Vista™ Home Premium, Service Pack 2, 32 bit
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+, x64 Family 15 Model 107 Stepping 1
Processor Count: 2
RAM: 1981 Mb
Graphics Card: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430, 64 Mb
Hard Drives: C: Total - 228136 MB, Free - 137987 MB; D: Total - 10239 MB, Free - 4309 MB;
Motherboard: Dell Inc., 0RY206
Antivirus: Norton 360, Updated and Enabled
 

flavallee

Frank
Trusted Advisor
Joined
May 12, 2002
Messages
83,310
I've requested this thread be closed.

You've got this thread still going and have resolved the safe mode problem.

Please don't start multiple threads.

------------------------------------------------------
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top