Solved: Win 7 Browsers Slow IE & FF, System Slow Overall

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

marburg

Thread Starter
Joined
Apr 28, 2006
Messages
114
Win 7 Slow thru-out, especially loading of IE9 and Firefox.

Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64 bit
Processor: AMD A4-3300 APU with Radeon(tm) HD Graphics, AMD64 Family 18 Model 1 Stepping 0
Processor Count: 2
RAM: 3575 Mb
Graphics Card: AMD Radeon HD 6410D, 512 Mb
Hard Drives: C: Total - 466936 MB, Free - 256163 MB; D: Total - 305242 MB, Free - 138323 MB;
Motherboard: Foxconn, A75M
Antivirus: Kaspersky Internet Security, Updated and Enabled

Run CCleaner, ErrorTeck, Defragler and various Scans - KAS, Superspyware and Malwarebytes, still no improvement.
Noticed Kaspersky protection also very slow to load.


Would appreciate some advice,

attached is DDS file as I'm using an X64 system. (first time Zipping files hope it works)

Regards
 

Attachments

Joined
Sep 11, 2010
Messages
3,992

marburg

Thread Starter
Joined
Apr 28, 2006
Messages
114
Thankyou for your response [B]Captainron276.[/B]

I must admit I've relied on these cleaners for years, however now their have let me down.

I'll do as the articles suggests and leave them alone for a fair while and see whats what.

However, I still have to get up and going again - any other advise on how to get up and going without a restore ???


Regards

Marburg
 

marburg

Thread Starter
Joined
Apr 28, 2006
Messages
114
This post is no longer relevant, as I had to reload win7 from scratch using the manufacturerers settings.

Everything went okay but I am unable to RESTORE from my backup drive (d) to the newly installed Win 7 on Drive c.
everything seems to go okay but it can not restore the files to their original folders :mad::confused:

Cant find a relevant posting in the forums so will post a NEW Thread

Thanks for you help anyway

Regards

Marburg
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top