Solved: Windows Security Icon

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Morny

Thread Starter
Joined
Oct 12, 2005
Messages
738
Hi to all @ TSG

I use Windows XP Pro + SP2 and have Automatic Updates turned off because I do not want SP3 installed. I also haven't yet made up my mind about upgrading to IE8 because I am thinking of using Mozilla Firefox instead.

For my firewall I use Agnitum Outpost so I am secured and also use Avira AV, but I wondered if there is any way of getting rid of the Security icon warning in my System Tray? It's a red icon with a white cross in the centre.

I have taken a screenshot but I cannot get it attached, despite making it the correct bytes. I've tried all ways without any luck!

Previous thread (?)
http://forums.techguy.org/showthread.php?t=857028&goto=newpost
 

Phantom010

Retired Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,801
Turn Windows Update to "Notify me but don't automatically download or install them".

You should forget about IE8 for now. IE7 works just great.

As for SP3, why not upgrade? I have done so when it had just got out and I never had any negative issues with it.

Besides, when updates are suggested, you can tell Windows you don't want them and set it to remember it.
 

Morny

Thread Starter
Joined
Oct 12, 2005
Messages
738
Oh, I see. I believe I did use this option some time ago but this was (I think) when I was still using Automatic Updates. Geeee, it's gone, THANK YOU once again, Phantom010

Oh, there it goes, alerting me that updates are ready. Actually this is better because I just untick the ones I don't want. Now why on earth didn't I think of doing this myself? I think it may be that I just didn't want it to auto download stuff I don't want.

With SP3, well, I still use the old MS Office Suite (+ updates) and have heard of some folk saying how certain programs have stopped working. I have also heard that by having SP 1 + 2, I have virtually have most updates (apart from the odd bit here and there).
My PC seems to run OK so I decided to just leave well alone.

BTW, why didn't my attachment work?

Anyway, thanks ever so much for your speedy reply!
 

Phantom010

Retired Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,801
I also have an old MS Office suite and all is well with SP3.

As for the attachment, what format did you use? Your screenshot must be saved as a JPG file in order not to exceed the maximal picture file size of 300 Mb.
 
Joined
Apr 26, 2003
Messages
5,837
Hi Morny. I'm now on board with this new thread (your link worked just fine). I included in my PM reply what I hope will help you work out the problem with posting a screenshot.

I'll be gone for the remainder of the working day and will check in this evening. It's now 10:00AM my time.

Raybro
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top