Solved: windows will not start up after lcd connector was changed :(

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

leroyas

Thread Starter
Joined
Jan 27, 2007
Messages
64
Hello,
maybe someone has the knowledge and time to try to help me with my problem. I had problems with my laptop fujitsu siemens amilo pro v2060 - the lcd worked just at some angles when opened, I sent it for a repair, and finally I got it back, they changed the connector wire and then :eek: ...the windowsXP doesn't start.

Here is what I see

http://shrani.si/files/20070206amsob6.jpg

here I have several options, but not one works..also not to start windows with last known working settings, when I click some options I can see windows logo for one sec and then darkness and this..
http://shrani.si/files/20070206amsoci.jpg

diagnostic screen of fujitsu siemens...
I dont know if this menus can help me to get my windowsxp back..

http://shrani.si/files/20070206amsodw.jpg

http://shrani.si/files/20070206amsogd.jpg

and when I walk throug I see also this ..but I don't have knowledge to use this commands: boot and such things :(

I am afraid that I lost windowsXP and all of my data - if I tell more exact..I send my gf's laptop on repair...and now I probably ruined everything - wish I will not be at late night news :eek: . If someone has knowledge to help me..thank you.

leroyas
 
Joined
May 15, 2006
Messages
11,849
Contact the repair place that did the repairs and get a return authorization and send or take it back for them to get the job done right. If they turned on the computer after making the change they did they would have seen that it does not boot up. This is called warranty work.
 

leroyas

Thread Starter
Joined
Jan 27, 2007
Messages
64
I did it already..is just, tomorrow I will get the guy on the phone, then he will say..yeah yeah...send it back to us..and then after two weeks I will get it back...and I am dead till then :(..I am just looking for a solution if possible to do it now, by myself..Every minute that passes shows me that there is no solution, except that I send it back to them..Will try till tomorrow morning..maybe, who knows..I contacted also fujitsu siemens support.

thank you for your reply :)
 

leroyas

Thread Starter
Joined
Jan 27, 2007
Messages
64
I had big talk with the repair service, but!!! at the end they fixed everything and I said them a big thank you!

thanks guys!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top