1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Word 2007 - Header/Footer (Link to previous)

Discussion in 'Business Applications' started by Dynamix, Oct 28, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Dynamix

    Dynamix Thread Starter

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Messages:
    187
    Hi guys,

    Having a bit of trouble customising my Footer when it comes to page numbering.

    I do not wish to count the front page and contents pages of my document so I would usually de-select the "Link to previous" button, but in Word 2007, the "Link to previous" button never seems to be highlighted (active) for clicking..

    Therefore it is forcing all my pages to share the same header and footer as the page above...

    Am I doing something wrong here?

    Thanks guys!
     
  2. Dynamix

    Dynamix Thread Starter

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Messages:
    187
    Anyone share this problem or know what I mean?
     
  3. Aj_old

    Aj_old

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    869
    U mean to have different header footer on odd 7 even pages?
     
  4. Dynamix

    Dynamix Thread Starter

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Messages:
    187
    No, not odd and even..

    Left of the option to do odd even pages is the option to de-select the "link to previous" button, however my button is inactive...

    [​IMG]
     
  5. Aj_old

    Aj_old

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    869
    Do U have any section brack, in Your document, if no, it's normal, to be so, couse it works only when there are diferrent sections!
     
  6. Dynamix

    Dynamix Thread Starter

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Messages:
    187
    I have "Page Breaks" withyin my document after each page, but no "Section breaks"..
     
  7. Aj_old

    Aj_old

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    869
    This thing with link to previos can be used only when U have section brakes in U document
    So if U don't have section brakes it normal that this option is not enabled
     
  8. Dynamix

    Dynamix Thread Starter

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Messages:
    187
    How do I make section breaks?
     
  9. Aj_old

    Aj_old

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    869
    Go to tab PageLayout, Breaks, and choose one of the section breaks listed there!
     
  10. Dynamix

    Dynamix Thread Starter

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Messages:
    187
    HAHA! I think I have finally cracked it!!!

    You're the man, thank you very much!!

    2007 is confusing!
     
  11. Aj_old

    Aj_old

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    869
    I'm glad it helped U, now U can mark the thread as solved
     
  12. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/644688

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice