Solved: Xorg Broke - Need Fix

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

I Fix 4 U

Thread Starter
Joined
Jul 19, 2004
Messages
5,646
I've been runing Xubuntu 6.06 fine for a while. I have not done any major upgrades lately. However I may have done some upgrades.

When turning on my computer this morning X failed to start.
I use a Radeon 7000 PCI video card.

Please help me get my GUI back.

Logs and conf files attached for your convenience.

I'll be watching this thread quite frequently as I need this computer back up and running. Any questions please ask, I'll reply as fast a possible.
 

Attachments

Joined
Jan 17, 2007
Messages
696
At the prompt input: sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg

This should bring up a text wizard to reconfigure. If you dont know the answer to any questions just go with the default suggested answer
 

I Fix 4 U

Thread Starter
Joined
Jul 19, 2004
Messages
5,646
I fixed it last night by modifying xorg.conf based on some instructions at Ubuntu Forums.

Thank you for the effort.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top