1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: youtube page problem?

Discussion in 'Web & Email' started by dred05, Apr 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. dred05

    dred05 Thread Starter

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    2
    look http://img535.imageshack.us/img535/148/97657901.png

    Everytime I go to youtube I always get that kind of page...I can't view videos either. I updated my flash player just in case it's the problem but doesn't have any effect. My firefox is also in latest version. I tried different browsers and youtube still doesn't work. I don't think it's a virus/spyware co'z the sites that I only visited this week is youtube, yahoo, google and wikipedia. Tried deleting all browsing history, cookies, cache etc. no effect. This had happened to me before but restarting my browser fixed it. But that doesn't work here...tried restarting my pc no effect. Other sites that uses flash player is fine no problem whatsoever. I don't think it's my connection either co'z I have 1 mb connection and it's fine so far...

    so any ideas? thanks!
     
  2. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,796
    I also had a weird problem on Youtube yesterday. I couldn't watch any videos. They would only flash a second and I would then get a prompt to update Flash!?! All other websites with Flash videos were working perfectly. I almost never visit Youtube! After clearing my Temporary Internet Files, everything came back to normal. Make sure you have cleared them all.
     
  3. Cheeseball81

    Cheeseball81 Retired Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    84,315
    I had the same exact issue with YouTube last night and telling me to update Flash. I also cleared my cache and rebooted. Seemed to fix the problem.
     
  4. dred05

    dred05 Thread Starter

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    2
    Well I tried deleting temp files, browsing history, cache, cookies etc...but all of them doesn't work. But the day after it worked...no idea if it's because of that or because of youtube thanks for the answer guys.
     
  5. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,796
    I think it was Youtube.
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/917228

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice