"Some Symantec Product Settings Have Been Changed..."

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cellorelio

Thread Starter
Joined
Sep 4, 2004
Messages
3
Every time I log on to my computer, I get a warning message from Symantec that, "Some Symantec product settings have been changed by an unauthorized program. This can indicate that an attacker or a virus is attempting to disable your protection. To avoid problems, settings will be reverted to the previous configuration and your system will be restarted. Click OK to continue."

Well, first, after clicking OK, the system is not (thankfully) restarted. Second, when I click on the "Symantec Technical Support Knowledge Base" link, it takes me to an explanation that is similar, but not exactly my problem. It suggests rerunning LiveUpdate. I have. I still get the stupid message.

I'm using Norton Systemworks 2003 on a Windows 2000 machine.

Any ideas how I can get this to go away?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top