some system sounds not working....

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

angelbrat79

Thread Starter
Joined
Oct 19, 2007
Messages
2
:( im not sure what i should be posting but i run Windows XP Professional Service Pack 2 (build 2600) as my operating system and just recently some of my system sounds have stopped working for example when i log on or off windows it doesnt make the sound i have set under sounds/audio devices but i can preview the sound and hear it no problem on the other hand i hear the sound from emptying my recycle bin, i can listen to my music, but when i use msn browser which i do use quite often the sounds have stopped on it too i cant even hear a video under that browser....please help if possible and im sry if i have posted in the wrong forum im a newbie:confused: i have also system restored to many points still with no luck
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top