Sony Vaio giving me a headache :O(

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ahmedia

Thread Starter
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6
Hi folks.

I've been trying to sort out a friend's laptop and I have no idea what the hell he has done to it !

I can't access the modem, the Ethernet card or the sound drivers despite having re-installed everything.

The internal modem isn't being picked up on the hardware list and the pre-installed drivers don't do anything!

The Ethernet card is showing as a conflict on the Device Manager and can't seem to get the drivers to install

The sound card is a Realtek card and re-installing the setup program isn't working. I've applied the Microsoft patch and that's done bugger all. It is saying that No Audio Device is present.

Hopefully someone can point me in the right direction as I've now run out of ideas.


Thanks


Andy

----------------------------------------

Sony Vaio VGN-FS215S
Intel M750 Processor
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top