1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Sound Device Not Found !!!!!

Discussion in 'Hardware' started by benny3074, Mar 1, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. benny3074

    benny3074 Thread Starter

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    4
    I have tried everything but I can't seam to find a fix for my sound device problem. I did a spyware removal , using web root . After the removal the sound was still working , After reboot the problem started. I tells me that there us no sound device found. I tried too reinstall the drivers but it did not help , Also when i play a mp3 on winamp it tells that (Error Code :80070057. Can Anyone help. :confused:
     
  2. JayWicked

    JayWicked

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    48
    Download the latest Direct X maybe? Not sure.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/548306

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice