Sound gone

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

BumontheRun

Thread Starter
Joined
Jul 9, 2002
Messages
180
My sound is gone. I have tried going to 'Sounds and Audio Devices' in the control panel but its all greyed out. The only thing i hear is a really annoying beep on some popups.... I am usin win xp pro...

Can anyone help?

Thanks
 
Joined
Nov 2, 2002
Messages
308
Did this just happen? Have you recently installed any new software or hardware?


Mollie
 

BumontheRun

Thread Starter
Joined
Jul 9, 2002
Messages
180
I recently built my computer...had some problems so i formated and the sound worked fine...then i installed my programs ...other problems appeared, but not from the programs cause they work fine on another comp... and for some reason the sound isnt working....i installed the sound max drivers that came with the mother board.

I will try the troubleshooter later today...
 

BumontheRun

Thread Starter
Joined
Jul 9, 2002
Messages
180
I formated my computer and the sound is working fine...stilll have other problems tho...
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top