Sound keeps turning off

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Annette7

Thread Starter
Joined
Aug 1, 2005
Messages
88
Hi I have Dell dimensions 8150. Operating system Windows Vista Home PremiumService Pack 2.
Sound works ok when pc turned on at first then no sound at all. When I open up Volume mixer it looks OK. If I turn PC off then back on it comes on for a while then turns off. :(
 
Joined
Nov 21, 2004
Messages
2,536
When you lose sound, look in Device Manager for any error symbols (that means a device driver problem).
If there are no errors there when the sound has gone, it's unlikely to be a driver problem.
But if there is an error in there, re-installing the sound driver may fix it.
Get the driver from the Dell website. Go here and enter your computer's service tag or use the model selector:
http://support.euro.dell.com/support/downloads/index.aspx?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs
 

Annette7

Thread Starter
Joined
Aug 1, 2005
Messages
88
Thanks for the reply.
I looked in Device Manager and there are no error symbols.
I tried to update the driver but I got message saying driver was up to date.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top