1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Sound lagging problem on winxp sp3

Discussion in 'Multimedia' started by techbabu, Mar 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. techbabu

    techbabu Thread Starter

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    1
    I am facing a sound lagging problem on winxp sp3. Previously I used to have sp2 and there was no problem. But, recently I have installed sp3 and problem stated with it. I am using the onboard sound card. The chipset is VIA and the codec is Realtek AC97. I am using the latest drivers.

    The lagging is in every sound, such as in songs and movies. Can anyone help me??!!!!!!
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/807561

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice