1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Sound lost after latest NVIDIA update for GTX 760

Discussion in 'Hardware' started by lachlan-moore, Dec 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. lachlan-moore

    lachlan-moore Thread Starter

    Joined:
    Dec 20, 2014
    Messages:
    1
    VIA audio was uninstalled then auto installed on reboot which solved the problem for only a few minutes. What do I do now.
     
  2. Oddba11

    Oddba11 Jim

    Joined:
    May 12, 2011
    Messages:
    6,896
    Verify the audio config. Installing video drivers, which often now include HDMI audio chipset drivers, often cause the default audio device to be changed to the HDMI output. Simply change the default device back to your standard audio chipset.

    You can also manually update/reinstall the VIA audio drivers.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1139677