Sound suddenly goes away

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nmbarden77

Thread Starter
Joined
Dec 13, 2011
Messages
1
I added a sound card to this computer. It was working fine but for the last few months the sound will just suddenly go away. The only way to get it back is to shutdown/restart. During shutdown the windows chime will go off. I've had it stop in the middle of playing a youtube video--usually if it is paused then restarted. It as just stopped during games, pandora, etc. Sound will not return unless computer is shutdown/restarted. Any thoughts how to fix? Thank you! Nicole
Here are my computer specs:
Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows XP Professional, Service Pack 3, 32 bit
Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz, x86 Family 15 Model 6 Stepping 5
Processor Count: 2
RAM: 2046 Mb
Graphics Card: ATI ES1000, 16 Mb
Hard Drives: C: Total - 120001 MB, Free - 36001 MB; D: Total - 238409 MB, Free - 177025 MB; E: Total - 238472 MB, Free - 194517 MB;
Motherboard: Dell Inc., 0YH299
Antivirus: AVG Anti-Virus Free Edition 2012, Updated: Yes, On-Demand Scanner: Enabled
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top