Sound suddenly stopped after squeaks.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Bim

Thread Starter
Joined
Jul 12, 2007
Messages
2
after my lovely Alliteration, My problem is this:
Occasionally when i started up my computer, my speakers would make a HORRIBLE loud high pitched screeching noise, that would carry on, then if i turned off my PC and turned it back on, SOMETIMES it would do it, and sometimes it wouldnt.
It seemed very random.

Then it did it again, and so i restarted my computer, but the sound didn't work anymore, except it did through my microphone (which goes through a mixer into my speakers) and my keyboard (which does the same thing) also works.

In device manager everything looks good, it says the device is working correctly (creative sound blaster live! value)

I've re-downloaded drivers, but that hasn't fixed it, neither has shouting or threatening it.

Thanks lots guys,
Bim ;)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top